RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eitzen-skip knyttes til trålerforlis

Sist oppdatert:
Kjemikalietakskipet Sichem Pandora som inngår i flåten til Axel C. Eitzen og hans rederi Camillo Eitzen & Co blri knyttet til forliset av den franske tråleren Kleine Famili
Ifølge en pressemelding fra Tesma Holding som er teknisk operatør av kjemikalietankskipet Sichem Pandora, så har dykkere gjort funn av malingsrester på skipet som matcher fargen på den forliste tråleren Kleine Familie.

Sichem Pandora har siden fredag vært i søkelyset for en mulig kobling til senningen av tråleren, men de første undersøkelsene i helgen gjorde at Tesma meldte at det ikke var gjort slike funn.

- Det har nå kommet frem at myndighetenes dykkerinspeksjon fant malingsmerker på Sichem Pandora under vannlinjen. Ifølge informasjon mottatt, har vi blitt informert om at tekniske analyser av maling avdekker at den er sammenlignbar med fargen på den forliste franske tråleren kleine Familie, skriver Tesma i den nye meldingen.

Tesma skriver videre at formelle intervjuer gjort av mannskapet ikke har avdekket at Sichem Pandora var kjent med at de kan være innblandet i en kollisjon. Skipet har heller ikke mottatt noen signaler fra tråleren.

Rederiet Eitzen har skipet på et langsiktig timecharter med opsjon på å kjøpe det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere