RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eks-redaktør Rosén krever 150.000

Sist oppdatert:
Denne forsidenbidro til at Alex Rosén trakk seg som ansvarlig redaktør av Weekend. Nå krever han penger av eierne til den ferske kjendisavisen.

Det er VG som melder at Weekend Alex Rosén har sluttet som ansvarlig redaktør i avisen fordi han mener den er useriøs. Dessuten skylder eierne han penger i størrelsesorden 150.000 kroner, ifølge Roséns advokat Torkjell Solbø.

Før forrige utgave trakk Alex seg som ansvarlig redaktør for avisen. Han mente forsiden, hvor Weekend skrev: "Idol-Kurt på fuktig bytur: Bet mann på bar?", var useriøs.

- Det var bare tøys. Det var så dårlig. Det var en avis på bunnivå, sier den programlederen som i slutten av august var med på å starte opp den nye helgeavisen, sier han til VG.

Også Anne-Kat. Hærland og eks-TV-kjendis Jarl Goli skal være ute av bladet.

Advokat Solbø skal ha sendt et varsel om konkurs og vil sende en konkursbegjæring hvis ikke pengene er betalt innen en drøy uke.

- Vi ønsker å gjøre opp med Alex. Men det er feil å gå via VG med detaljene om dette. Det tar vi med hans advokat, sier styreleder Eric Jones i eieren Media Marketing til VG.

Fra og med i dag blir avisen Weekend utgitt av et nytt selskap, Weekend Corporation (Norway), men Andreas Christensen vil fortsatt være hovedeier i avisen, ifølge Eric Jones.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere