*Nettavisen* Nyheter.

Eks-skuespiller vant i poker-VM

Den tidligere skuespilleren Chad Brown går fra den ene suksessen til den andre for tiden.

02.10.06 08:37

Nettspillselskapet PokerStars arrangerer i disse dager et uoffisielt online-VM i poker. 18 øvelser står på programmet, og en av de mest prestisjefulle øvelsene ble avviklet natt til søndag: $5.000 H.O.R.S.E., en øvelse hvor spillerne konkurrerer i fem forskjellige former for poker.

Ikke uventet førte dette til at flere ringrever utmerket seg. Isabelle "NoMercy" Mercier, Sam Grizzle og Chad "stelladora" Brown kom alle til finalebordet.

Til slutt stakk Brown av med seieren, mens Mercier endte på sjetteplass og Grizzle på åttendeplass.

Brown, som tidligere livnærte seg som skuespiller i Hollywood, ble nummer fem i EPT London nylig, og fikk med seg 700.000 kroner til USA for den prestasjonen.

VM-seieren i H.O.R.S.E. ga enda bedre uttelling. Ettersom 175 spillere deltok, ble førstepremien på 223.125 dollar, noe som tilsvarer rundt 1,45 millioner norske kroner. I tillegg får han et 14-karats gullarmbånd som bevis på VM-tittelen.

Brown - som for øvrig er kjæresten til Vanessa Rousso, som Nettavisen intervjuet i London nylig - har spilt inn over 1,1 millioner dollar hittil i karrieren. Og det er bare i liveturneringer.

En nordmann, som på nettet kaller seg "trollguttn", ble nummer tre i $500 Pot Limit Omaha tidligere denne helgen, og fikk med seg 36.847 dollar. Det tilsvarer cirka 240.000 norske kroner.

Han ble slått av pokerstjernen Humberto Brenes fra Costa Rica, som fikk 58.000 dollar for sin andreplass, og en spiller som kaller seg Trabelsi, som fikk 93.000 dollar for seieren.

Den største VM-øvelsen i WCOOP (World Championship Of Online Poker) spilles natt til mandag. Det er en No Limit Texas Hold'em-turnering med innkjøpspris på 2.600 dollar og garantert tre millioner dollar i premiepotten. Det ser imidlertid ut til at nok spillere er påmeldt til at den samlede premiepotten blir på over fire millioner dollar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag