RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eksmanager saksøker Britney

(Getty)
Sam Lufti saksøker Britney Spears og foreldrene hennes for å ha ærekrenket ham.

(SIDE2:) Sam Lufti, som i tidligere rettssaker har blitt pålagt å holde seg langt unna popstjernen, anla sak på tirsdag i Los Angeles, melder The Mirror.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Han hevder at Britneys far Jamie, gikk til fysisk angrep på ham i stjernens kjøkken 29. januar 2008, på grunn av en frekk kommentar han skulle ha kommet med om Britneys søster Jamie Lynne.

Frekk kommentar
Lufti hevder at Jamie «slo meg i brystet med vilje», og at Britney kom til ham for å undersøke muligheten for å idømme foreldrene sine en rettslig ordre om å holde seg unna.

- Hun var bitter overfor moren Lynne, og redd for faren Jamies kontrollerende, voldelig og ofte uberegnelige oppførsel, så hun begynte å sjekke hvordan man kunne få en slik rettslig ordre, hevdet han i søksmålet.

Muntlig avtale
Ifølge TMZ.com saksøker Lufti for ærekrenkelse på grunn av påstander i Lynnes bok «Through the storm», der hun hevder at Lufti overmedisinerte datteren hennes med vilje.

Han saksøker Britney for påståtte ubetalt lønn fra det han påstår var en muntlig avtale om at han skulle være manageren hennes for fire år, og tjene 15 % kommisjon.

Forrige fredag bestemte rettet at både Lufti og Britneys eks paparazzo Adnan Ghalib måtte holde seg unne både henne og hennes to sønner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere