RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eksotisk golfferie ny trend

Sist oppdatert:
Årlig drar rundt 50.000 nordmenn på golfferie. Og nå dukker det opp stadig flere eksotiske reisemål som lokker med golf.

Sjefredaktør Jan Espelid i bladet Norsk Golf mener golffeberen i Norge er en del av en internasjonal trend og anslår at rundt 50. 000 medlemmer i Norges Golfforbund drar på golfferie årlig.

- Golf er blitt mer og mer en sport for folk flest. Stadig flere oppdager at golf gir god mosjon. Noen endrer til og med ferievanene sine og velger å stå tidlig opp for å spille golf, istedenfor å tømme baren om kvelden, sier han.

Svalbard, Russland og Kina
Sverige, Spania og Lisboa er de landene som er best besøkt av nordmenn, mens nå tilbys golfferie på eksotiske steder som Svalbard, Jamaica, Russland og Kina, skriver det oppdragfinansierte nyhetsbyrået Newswire.

På Norges største reiselivsmesse, Reiseliv05, arrangeres «Golf for alle» fra 14. til 16 januar på Norges Varemesse i Lillestrøm.

- Golfinteresserte kan få profesjonell instruksjon og veiledning, prøve sine golfferdigheter på en 9-hulls puttingbane og driving range. Og barna kan leke seg på knøttegolfbanen. De største merkevareleverandørenes viser nyheter for 2005, og gir gode messetilbud, sier prosjektsjef Sissel Korstad Weng i Norges Varemesse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere