*Nettavisen* Nyheter.

Eksperter om Becks frisyre

David Beckham er ikke bare en av verdens mest populære fotballspillere, men også et forbilde og en trendsetter. Nå er ekspertene i tvil om hans nye hårfrisyre. Sjekk bilder.

21.07.05 17:10

(SIDE2): Real Madrid-spilleren skaper stadig nye trender. Hans mange hårfrisyrer som da han barberte seg kort, hadde hanekam, hestehale eller fletter har fått flere fans til å kopiere fotballstjernens hår.

Men nå diskuterer ekspertene om David Beckhams siste frisyre virkelig kler den store trendsetteren, skriver mirror.co.uk.

Ekspertenes dom

James Galvin, som har stylet Ozzy Osbourne og Tess Daly mener at Beckham bare har bommet med hårfrisyren et par ganger, og at dette er en av gangene.

- Jeg liker ikke forskjellen det er på lengden på sidene og oppå hodet. Jeg skjønner ikke helt hva greia er foran i ansiktet hans. Ansiktet ser lengre ut, ikke så bra i og med at han har en markert kjeve fra før.

- Håret hans var på sitt beste for tre år siden, da det vokste ut etter at han hadde vært kortklipt en stund.

Kul og ekte

Paul Merritt driver salongen i London hvor Beck fikk sin mohikaner-frisyre

- Jeg syns han ser kul ut, han prøver å gå et skritt videre med utseendet sitt.

- Han vet at han ikke kan gå tilbake til mohikaner-frisyren, så han går for en klassisk stil ved å ha det litt lenger. Jeg liker det, for første gang ser det mer naturlig ut. Han ser mer ekte ut, ikke som om han akkurat har kommet fra en fotosession. Han ser mer mandig ut, sier Merritt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.