RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(2K)

Eksplosiv gameplay fra «Mafia II»

Sist oppdatert:
2K Games og Nvidia viser PhysX-muskler i en ny gameplaytrailer til «Mafia II»

27. august dukker skytespillet «Mafia II» opp til PC, PS3 og Xbox 360. Spillet følger opp et av de aller beste mafiaspillene tilgjengelig, det originale «Mafia» fra 2002 til PC (PS2- og Xbox-versjonen kom to år senere).

Historien i «Mafia II» er lagt til 1953 i den fiktive, amerikanske byen Empire Bay. Ifølge 2K Games har utviklerne lagt seg i selen for å skape en så troverdig by og stemning fra 40- og 50-tallet som mulig. Vi krysser fingrene fra at teamet bak spillet klarer brasene, dette var et av de styrkene til det originale «Mafia».

SE OGSÅ: Alt om «Mafia II»

I en fersk trailer viser 2K Games og Nvidia kreftene i spillmotoren PhysX som sitter under panseret til «Mafia II». Det er den samme motoren som sitter i spill som «Batman: Arkham Asylum», «Mirror's Edge» og «Mass Effect». Du kan lese mye mer om detaljene i PhysX på Wikipedia.

Videoen nedenfor viser «Mafia II» spilt på en PC, men utvikleren forklarer i en e-post til Spillmagasinet at PhysX-motoren er implementert i konsollversjonene også. Mange av effektene vil dermed følge med i PS3- og Xbox 360-versjonene, men skalert i forhold til maskinvaren.

Videoen handler forøvrig om ting som kan skytes og sprenges i filler:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere