RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eksplosjon i klubblokale i Malmö

Sist oppdatert:
En kraftig eksplosjon rammet tirsdag kveld et klubblokale i Malmö i Sør-Sverige. Politiet mistenker at noen kastet eksplosiver inn i bygningen.

Svensk politi ønsker ikke å si noe om hvilket klubblokale det dreier seg om.

Ifølge svenske Aftonbladets opplysninger ble en leder i MC-klubben Bandidos skutt på samme adresse i helgen, men politiet vil ikke bekrefte om det dreier seg om samme bygning.

– Vi undersøker selvfølgelig om det er en forbindelse med den hendelsen, sier informasjonsansvarlig ved politiet i Skåne, Stephan Söderholm til avisen.

Det var ikke personer i lokalet da eksplosjonen fant sted, og ingen er så langt pågrepet i saken.

Michael Carlzon i Malmöpolisen sier ifølge nyhetsbyrået TT at det ikke er noen kjent kobling mellom skyteepisoden i helgen og eksplosjonen tirsdag. Ingen personer er heller pågrepet etter denne hendelsen, ifølge avisen Sydsvenskan.

Tidlig onsdag morgen arbeidet teknikere i lokalet for å prøve å finne ut hva som førte til eksplosjonen, melder nyhetsbyrået TT.

Politiet fikk melding om en hendelsen i Västra Hindbyvägen klokken 23.12 tirsdag kveld etter meldinger fra vitner. Flere vinduer ble knust i eksplosjonen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere