RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eksplosjoner rammet luksushoteller i Jakarta

Sist oppdatert:
Jakarta (NTB-AP-AFP): To luksushoteller i Indonesias hovedstad Jakarta ble fredag rammet av eksplosjoner. Minst seks mennesker er drept, ifølge politiet.

Fasaden på hotellet Ritz-Carlton ble sprengt i filler fredag morgen. Omtrent i samme øyeblikk ble også Marriott-hotellet rystet av en eksplosjon. Skrot og glassbiter lå strødd utenfor hotellbygningene etter det som kan ha vært et koordinert terrorangrep.

Kilder i politiet forteller at minst seks mennesker er drept, og at fire av dem er utlendinger. En reporter fra nyhetsbyrået AP forteller at minst tre sårede er båret bort fra Ritz-Carlton, og et sykehus i byen opplyser at de har tatt imot ti skadde personer. En mann fra Australia skal være blant de sårede.

Mens enkelte kilder i politiet opplyser at det var bomber som eksploderte, sier andre at dette ennå ikke er bekreftet.

- Vi jobber fortsatt med å undersøke det. I øyeblikket holder vi fortsatt på med å hjelpe ofrene, sier Jakartas politisjef Firman Santyabudi til nyhetsbyrået Reuters. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere