Ekssoldat kan ha tatt April (5)

Foto: Scanpix (fotomontasje)

- Det må være noen der ute som vet hvor hun er, sier den desperate moren.

03.10.12 21:31

Politiet i Wales har nå bedt publikum om hjelp med å finne den forsvunne jenta April Jones (5).

Jenta ble sist sett mandag kveld da hun tilsynelatende gikk frivillig inn i en bil utenfor sitt hjem i den walisiske byen Machynlleth. Femåringen har vært borte i to døgn.

Moren stilte opp på TV onsdag ettermiddag, hvor hun igjen bønnfalte publikum om å komme med informasjon om forsvinningen.

- Det har nå gått 36 timer siden April ble tatt fra oss. Det må være noen der ute som vet hvor hun er, og som kan hjelpe politiet med å finne henne. Vi er desperate etter å få informasjon, sa moren Coral Jones på britisk TV onsdag ettermiddag.

- April er bare fem år gammel. Vær så snill, finn henne! sa moren og brast sammen i gråt.

Mann (46) arrestert
Politiet har arrestert en mann (46) som er mistenkt for å ha bortført femåringen. Mannen sitter fortsatt i politiavhør.

Politiet har onsdag frigjort bilder av 46-åringen og bilen de tror han brukte i den antatte bortføringen. Ekssoldaten som ble pågrepet tirsdag, skal være en kjenning av familien.

Politiet etterlyser nå vitner som kan ha sett 46-åringen eller bilen hans, en blå Land Rover Discovery, på den aktuelle dagen for bortføringen.

- Hvis dere har noe informasjon, så kan det være avgjørende for etterforskningen, sier politioverbetjent Reg Bevan i en uttalelse tidlig onsdag.

- Vi er i en fase hvor vi kartlegger han og bilens bevegelser i perioden fra 17.00 mandag kveld fram til 15.30 tirsdag ettermiddag da den mistenkte ble arrestert, sier Bevan.

- Vi er knust
Foreldrene stilte også opp i TV tirsdag kveld og bønnfalte den eventuelle kidnapperen om å slippe jenta fri.

- I går kveld ble livene våre knust da vår vakre, lille datter April, som lekte med venner, ble tatt vekk fra oss.

- Vi er knust og livene våre har stanset opp. Vår så snill, hvis dere har vår lille jente, så la henne komme hjem til oss, sa foreldrene.

Flere hundre frivillige og 40 politimenn har søkt intenst etter jenta de siste døgnene. Men fortsatt er jenta sporløst forsvunnet.

Kilder: Sky News, Daily Mail.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.