Ekstrautstyr til din iPod

Er du av den musikkinteresserte typen så er kanskje denne lekekameraten noe du bør vurdere.

18.10.06 12:51

(womanweb.no) Ekstrautstyr til iPod-en er like populært som iPod-en selv. Det er laget utallige dingser med forskjellige nyttige og unyttige funksjoner, forbeholdt de som velger iPod som sin mp3-spiller.

Mye av ekstrautstyret på markedet er designet for menn. Her er likevel gadgetene som burde tilfredsstille de fleste kvinner.

Kanskje er du en av dem som har savnet å kunne bruke iPod-en til noe fornuftig mens du ligger alene i sengen? Nå kan du virkelig drømme om en svært hyggelig date med din favorittartist.

OhMiBod:

Begrepet plug 'n play får en ny mening med

OhMiBod

kjekke iPod-tilbehør. Plugg den til spilleren din og la kroppen vibrere i takt med din favorittlåt. Ifølge produsenten vil kombinasjonen av lyd og følelse ta deg med til et sted der musikk, sinn og kropp sammen lager en uslåelig seksuell opplevelse.

OhMiBod kommer også med forskjellig tilbehør, og passer også til de fleste eksterne høyttalere designet for iPod.

iBuzz:

Den musikkaktiverte vibrerende kulen stimulerer deg i takt med musikken. "Which song pushes your butttons?", spør produsenten.

Koble iBuzz til din iPod og la vibreringene ta deg til himmels. Kommer med tilbehør beregnet både for ham og henne. Du kan blant annet få utstyret hans til å vibrere med en medfølgende fleksibel penisring.

Og har du ikke iPod, kan du også bruke de sju forhåndslagrede vibrasjonsmønstrene.

iTruse:

Om du nå lurer på hvor du skal gjøre av iPod-en mens du ligger der lettkledd i sengen, så kan

iPanty

være løsningen. En sexy truse med egen lomme for din iPod Nano. Perfekt for deg som elsker å tusle omkring i stua i bare undertøyet og stereoanlegget på full guffe.

Dette er en svart silketruse med rosa sløyfe og avtagbar lomme for iPod Nano, penger eller andre ting du trenger for hånden når du går i bare trusa.

Les også:

Rett fra nett

Nyt en sexy kjappis

Bli abonnent!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.