Gå til sidens hovedinnhold

Ekstrem vold i «God of War III»

Actionspillet «God of War III» er definitivt ikke for deg under 18 år. Se den brutale videoen.

Demoen til «God of War III» er snart tilgjengelig i USA og nettsiden Gametrailers har klippet sammen en video med smakebiter fra spillets mer brutale sider. «God of War» har vært en blodig affære på PS2, men blodet og gørret i «God of War III» får resten av serien til å fremstå som barnespill.

- Kall meg en pyse, men dette spillet er altfor blodig for min smak, skriver en av nettsidens brukere i kommentarfeltet til videoen.

Svært visuelt

Videoen fra «God of War III» avsluttes med en kamp hvor spillets antihelt Kratos river hodet av motstanderen. Spilleren hamrer løs på to knapper mens spillfiguren river og sliter i hodet. Til slutt revner huden på halsen før hodet røskes av i en fontene av blod. Deretter løfter Kratos den avrevne skallen mot spilleren.

I andre scener får vi se tarmer som renner ut av en revnet magesekk og Kratos som river øyet ut av hodet på et troll. Gametrailers montasje er ensidig fokusert på volden i «God of War III», men det er på det rene at spillet blir en vesentlig drøyere opplevelse enn sine forgjengere.

Se videoen fra «God of War III» (NB! 18 års aldersgrense):
(Artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

- Volden er rettmessig

Spillscenograf Ken Feldman i utviklerteamet bak «God of War III» forklarer at uttrykket i spillet har sin rot i den greske mytologien, og derfor er rettmessig.

- Den greske mytologien er spekket med ondskap og lidelse. Zevs gjør de verst tenkelige ting med menneskene. Vi forsøker å være ekte i forhold til den plagede figuren Kratos er. Selv om det er mye blod og gørr synes jeg det passer med hva vi forsøker å skildre, og virkeligheten i den verden vi skaper. Det er ikke bloddryppende bare for blodets skyld.

Enda mer brutalt

Adam Poole har den gjeve tittelen kampsjef, og er mannen bak kampteknikkene i «God of War III». Han forklarer også at vi kan forvente mer av det samme som i PS2-spillene - bare mye blodigere.

- Vi fortsetter med kampene slik de har vært i tidligere spill. Vi tar utgangspunkt i Kratos’ brutalitet og utvider det. Hvordan kan vi gjøre ham mer brutal, mer blodsprutende og gi ham flere våpen å leke med?

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken