Ekte kinoopplevelse hjemme

Nå kommer profesjonelle kinomontører på hjembesøk.

15.04.08 10:31

(LXUS.no) Hvorfor nøye seg med bittesmå hjemmekinohøyttalere og en liten 40 tommers flatskjerm når man kan ha sin egen fullverdige kino hjemme?

- Vi får stadig flere oppdrag på hjemmemarkedet, sier Jan Georg Lehmann Syversen i Unique Cinemas. Selskapet er stasjonert i Bergen og lever av å installere komplette kinosaler - alt fra lerret, prosjektor, lyd, multimediesystem, harddisklagring, kinostoler og interiør.

Teamet består av interiørarkitekter og erfarne lyd- og bildeteknikere.

- Vår tekniske leder, Torkell Sætervadert er fast konsulent for Sony, og har blant annet satt opp lyd og lys i Odeon Cinema i London da Dronningen skulle på James Bond-premiere, sier Lehmann Syversen.

Hva med en egen kino-bar i Battlestar Galactica-insprerte omgivelser? (Foto: uniquecinemas.no)

THX-sertifisert

- I korte trekk brukes den kinotekniske kunnskapen som Hollywood krever. Vi er THX sertifisert slik at alle salene holder bedre eller samme standard som profesjonelle kinoer, sier han

Når man først skal kose seg med en storfilm i sin egen kinosal, er det ingen grunn til ikke å sitte bra. Unique Cinemas kan levere solide kinostoler etter kundens ønske om stil og utforming. Også massasjestoler med elektrisk regulering finnes i katalogen.

MER OM LIVETS ALLER BESTE SIDER PÅ LXUS.no

Avansert multimedia

For dem som ikke liker å tusle rundt i slitte DVD-utleiesjapper kan få levert et full opplegg med opptil 6.000 filmer ferdig digitalisert inn på harddisk på det avanserte multimediesystemet Kaleidescape.

Du slipper altså å fikle med DVD-plater, i stedet navigerer du frem til ønsket film ikke ulikt måten du finner låter på iPod-en.

Du kan også digitalisere musikken din inn på harddisk. Systemet kan settes opp slik at du kan streame video og lyd til hvilket som helst rom i huset.

I tilfelle du ønsker å avslutte filmen på soverommet!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag