RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ekte kjærlighet?

Sist oppdatert:
De har «speed-datet», vært på diverse aktiviteter, hatt beilere boende hjemme hos seg og vært på romantisk storbyferie. I kveld møtes Inga Berit, Magnus, Hans Ole og Wenche, sammen med sine utvalgte, Katrine Moholt for å fortelle om de har funnet den rette. Det er tid for oppsummering av "Jakten på kjærligheten".

I siste episode «Jakten på kjærligheten» møter Inga Berit, Magnus, Hans Ole og Wenche, sammen med sine utvalgte, Katrine Moholt for å fortelle om de har funnet den rette.

En million

At «Jakten på kjærligheten» har slått an blant norske tv-seere er det ingen tvil om. Nær en million mennesker har fulgt Inga Berit, Hans Ole, Magnus og Wenche i deres jakt på en partner.

Torsdag møter Katrine Moholt dem igjen på Holmenkollen Park hotell for å spørre om de har forelsket seg.

Mer kjærlighet?

Moholt har også vært på besøk hjemme hos de fire andre bøndene som var med i starten av programserien. Det ryktes at et par av dem har funnet kjærligheten i brevbunken de fikk for en stund siden.

På TV 2 torsdag 9. desember 2004 kl. 21.50.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere