RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ektemannen siktet for drap

MELDT SAVNET: Agnes Elisabeth Müller har vært savnet i lengre tid, og politiet har tidligere gått ut med etterlysning av kvinnen.
MELDT SAVNET: Agnes Elisabeth Müller har vært savnet i lengre tid, og politiet har tidligere gått ut med etterlysning av kvinnen. (Politiet)
Sist oppdatert:
Politiet i Rogaland har siktet ektemannen til den savnede Agnes Elisabeth Müller (36) for drap.

Stavanger (NTB/Nettavisen): Dette opplyser politiet i en pressemelding. Saken blir oppdatert.

– Bakgrunnen for at politiet har endret status i saken, til tross for at Agnes Elisabeth Müller ennå ikke er funnet, er tekniske spor i saken og motstridende vitneforklaringer, opplyser politiet.

Blir varetektsfengslet
Dermed har saken gått fra å være en forsvinningssak til en drapssak. Mannen ble siktet mandag, men politiet ønsket mandag kveld ikke å gå ut med mer informasjon.

Politiet kommer til å holde en pressekonferanse om saken tirsdag formiddag. Den siktede mannen vil bli framstilt for varetektsfengsling onsdag.

Den 36 år gamle kvinnen fra Forsand kommune i Rogaland ble meldt savnet etter påske. Det var ektemannen som meldte henne savnet.

Etterlyste ferjepassasjerer
I forrige uke gikk politiet ut og etterlyste mulige vitner som kunne ha sett henne på Høgsfjordferja etter at hun skulle ha blitt sluppet av ved Oanes ferjekai rundt klokken 23 onsdag 16. april.

Kaptein på ferja, Per Egil Berge, sa til Aftenbladet at han ikke så kvinnen gå om bord i ferja. Politiet sa samtidig at de hadde et vitne som sier han så henne på ferja.

- Aldri dra fra barna
Kvinnen jobbet i frisørsalong i Sandnes. Kollegene så henne siste gang 15. april.

- Agnes er en dame som ikke forsvinner frivillig og drar fra de to barna. Hun er veldig omsorgsfull person, flink frisør, pålitelig og pliktoppfyllende, så når hun ikke kom på jobb tirsdag denne uken visste jeg at dette var alvorlig, sa hennes sjef, Sissel Vikse Falch, til Aftenbladet etter at hun var meldt savnet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere