Gå til sidens hovedinnhold

Ektepar angrepet av 15 hunder

Da Sherry (65) ikke kom hjem etter kveldsturen, kjørte ektemannen (77) av sted for å lete etter henne. Han fant henne i klørne på en flokk løshunder.

Ekteparet fra Lexington i delstaten Georgia i USA - han en pensjonert professor, hun bibliotekar - omkom begge etter å ha blitt angrepet av en hundeflokk i løpet av helgen, melder nyhetsbyrået AP. De to ble funnet lørdag.

Kvinnen (65) var ute for å se etter en av sine egne hunder da hun ble angrepet av en flokk løshunder. Ektemannen (77) døde trolig av skadene han pådro seg da han kom til stedet og selv ble angrepet av hundene, ifølge politiet.

- Basert på våre undersøkelser på åstedet, tyder alt på at hun ble angrepet først, uttalte etterforsker Jim Fullington på en pressekonferanse om saken.

Omfattende bittskader
En foreløpig obduksjonsrapport viser at ekteparet hadde omfattende bittskader og at dette var dødsårsaken.

Myndighetene fanget inn rundt 11 hunder fra området mandag og fant fire nye tirsdag. Nå avventer hundene sin videre skjebne.

Hundene, som var av blandingsrase, skal ha tilhørt en mann som bodde i området tidligere, men som måtte flytte på grunn av helseproblemer, skriver The Atlanta Journal-Constitution på nett. Hundene skal ikke ha vist tegn til å være syke eller underernært.

- Jeg har hatt denne jobben i 28 år, og det er første gang jeg ser noen som er drept av hunder, sier James Matthews, rettsmedisiner i Oglethorpe County, til avisa.

Klaget over løse hunder
Kvinnen som omkom fortalte sønnen sin at det var flere hunder som gikk løse i nabolaget uten at noen så ut til å ha ansvar for dem.

Ifølge politiet skal kvinnen ha blitt angrepet under en kveldstur fredag. De tror at ektemannen senere tok bilen og dro ut for å lete etter henne. Politiets funn tyder så langt på at ektemannen tok opp kampen med hundene og at han kan ha forsøkt å ta opp mobiltelefonen for å ringe før han ble overmannet av dyrene.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken