RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Anne Øygard og Olav Øygard Dybdahl sier de ble angrepet hver for seg av en gjeng på 2 kvinner og 7-8 menn.
Anne Øygard og Olav Øygard Dybdahl sier de ble angrepet hver for seg av en gjeng på 2 kvinner og 7-8 menn. Foto: Joakim Chavez Seldal (Smaalenenes Avis)

Ektepar mørbanket utenfor Nav

Sist oppdatert:
Sjanseløse mot overfallsmennene.

Søndag ble ekteparet Anne Øygard og Olav Øygard Dybdahl mørbanket utenfor Nav i Mysen, skriver  Smaalenenes Avis.

- Jeg ropte at de ikke skulle ta henne, men de hørte ikke på meg, sier Olav Øygard Dybdahl.

- Vi skjønte at det ikke nyttet å prøve å flykte. Jeg visste at det ikke var noe annet å gjøre enn å ta imot det som kom. Jeg var også fast bestemt på ikke å gråte, skrike eller be om nåde, for jeg ville ikke gi dem det de var på jakt etter, forteller Anne Øygard til Smaalenenes Avis.

Angrepet av en gjeng
Anne og Olav sier de ble angrepet hver for seg av en gjeng på 2 kvinner og 7-8 menn. De måtte stå imot slag og spark mot både ribbeina og hodet. Ikke minst forklarer de at strømvåpnene som ble brukt flere ganger gjorde voldsomt vondt.

- Det aller verste var da de gikk på Anne. Jeg var da lagt i bakken og hadde flere over meg. Jeg så at de tok henne og sparket og slo. Jeg ropte at de ikke skulle ta henne, men de hørte ikke på meg, sier Olav Øygard Dybdahl.

Det brutale angrepet resulterte i bristede ribbein og kraftige hjernerystelser hos begge, skriver Smaalenenes Avis.

Olav legger ikke skjul på at både han og kona har vært i hardt vær før, og slåsskamper har de vært innblandet i. De har vært narkomane i flere perioder, men hevder nå å ha vært rusfri siden mars i år.

Hevn
Ekteparet er overbevist om at overfallet var hevn for en tidligere voldssak de var innblandet i. Det skjedde i mai og de har begge tilbrakt den siste tiden i varetekt.

- Det som vi gjorde for en måned siden var ikke riktig gjort, og jeg har ventet på at noe skulle skje. Da vi ble angrepet fikk vi også klar beskjed om at dette var bare ett av angrepene som ville komme. Det ville også bli verre, forteller Anne.

Saken om den første volds-episoden skal opp i retten i august. Fram til da frykter ekteparet for hva som vil skje med dem.

Politiet anser saken som en alvorlig voldshendelse, og én mistenkt er pågrepet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere