*Nettavisen* Nyheter.

Eldgammel Wii-elendighet

Ta et gammelt spill. Lag det på nytt, men ikke gjør det bedre.

25.09.09 12:34

Av og til lurer jeg på hva de som bare har hatt Wii tenker om tv-spillbransjen. Maskinen får nesten utelukkende servert slappe minispillsamlinger, treningsspill, et ørlite knippe storspill og en haug elendige konverteringer.

Utdatert på alle områder

Actionspillet «Rygar: The Battle of Argus» er den verste og mest unødvendige konverteringen vi har vært borti på lenge. Japanske Tecmo (kjent for blant annet «Ninja Gaiden») har av en eller annen grunn bestemt seg for å gi ut et sju år gammelt middelmådig PS2-spill, og det uten nevneverdige forandringer.

Grafikken ser prikk lik ut som i 2002, det statiske kameraet er fortsatt grusomt og de ensformige omgivelsene fulle av kjedelige fiender og irriterende spillmekanismer. For eksempel er utviklerne glad i å kaste uendelig med fiender mot deg, uten å forklare at du må ødelegge et eller annet for at de skal forsvinne.

Se gameplay fra spillet under

HTML EMBED

Elendig historie

Historien er like elendig nå som da og proppfull med så dårlig dialog at du blir pinlig berørt. «Rygar: The Battle of Argus» foregår i en mytologisk variant av Romerriket, handler om at du skal redde en prinsesse og det er stort sett det. Uoriginalt og fullstendig uengasjerende.

Kontrollen holder samme lave nivå og er skikkelig krøkkete. Knappene er merkelig og lite intuitivt lagt opp, blant annet er hoppingen bundet til den for lite presise Z-knappen.

Klar advarsel

«Rygar: The Battle of Argus» er et fullstendig unødvendig spill som det ikke er mulig å si noe positivt om. Med mindre du har en eller annen merkelig fetisj for konverteringer av gamle middelmådige PS2-spill, styr langt unna.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.