RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(3D Realms)

Eldre enn fildeling

Sist oppdatert:
PC-spillet «Duke Nukem Forever» er eldre enn både Britney Spears, Google og «Grand Theft Auto»-serien. Og det er ennå ikke ferdig.

Den etterlengtede oppfølgeren til klassikeren «Duke Nukem 3D», «Duke Nukem Forever», ble annonsert i 1997, men foreløpig har vi bare sett litt video og noen bilder. Nå har en gjeng entusiaster laget en liste over noe av det som har skjedd i løpet av de ni årene som spillet har vært under utvikling.

Ifølge listen er «Duke Nukem Forever» eldre enn både «Grand Theft Auto»-serien, søkemotoren Google og auksjonstjenesten Ebay. Vi hadde aldri hørt om Britney Spears da spillet ble annonsert og Playstation 2 var bare en våt drøm.

iPod ble ikke lansert før fire år inn i utviklingen av spillet, fildeling var noe man forbandt med veier og ikke datamaskiner, og fire nye nasjoner har fått muligheten til å produsere atomvåpen.

Mest imponerende er likevel at Microsoft har sluppet Windows 98, Windows 98 SE, Windows ME, Windows 2000, Windows XP og Windows 2003 Server. Og muligens rekker de å gjøre seg ferdig med Windows Vista før «Duke Nukem Forever» lanseres.

Les hele den underholdende listen her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere