Gå til sidens hovedinnhold

Eldre kvinne banket opp i sitt eget hjem

Måtte hasteopereres etter grov vold.

(Nettavisen): - Det er snakk om kvinne i slutten av 70-åra. Vi fikk inn melding klokken 08.49 i dag morges. Vi jobber tungt taktisk og teknisk, og har store mannskaper ute, sier operasjonsleder Terje Marstad til Nettavisen.

Den alvorlige episoden fant sted i Sponvika i Halden.

- Hva kan du si om kvinnens tilstand?

- Det er alvorlig. Hun ligger på operasjonsbordet og er under behandling, men sykehuset opplyser at tilstanden er stabil, sier operasjonslederen.

Flere lokalaviser har meldt at kvinnen trolig har blitt utsatt for et innbrudd. Det er blant annet knust en rute i huset.

- Vi har kun etterforsket en halv dag og og kan foreløpig verken kommentere eller konkludere i forhold til om det har vært et inbrudd. Foreløpig har vi avhørt flere vitner og driver fortsatt med tekniske undersøkelser på stedet, sier Marstad.

- Hvem meldte fra?

- Det vil vi foreløpig ikke si kommentere. Vi kommer med mer informasjon på et senere tidspunkt. Men det er alvorlig, sier Marstad.

TIPS BILDER ELLER INNSPILL? Kontakt Vaktsjef@Nettavisen.no eller ring 986 52 678

Gode spor
Politiet har gode spor i saken og Østfold politidistrikt har satt inn store ressurser både operativt og etterforskningsmessig i saken, står det i pressemeldingen.

Fornærmede får ifølge Halden Arbeiderblad får nå behandling ved Sykehuset i Fredrikstad.

Ifølge lokalavisen har deres utsendte fått opplysninger om at kvinnen sannsynligvis har blitt ranet. Kjøkkenvinduet er knust i bolighuset. Politiet har sju politifolk på stedet.

Politiet har i tillegg tauet en personbil tauses hus i Sponvikaveien.

Politiet er interessert i å komme i kontakt med personer som har vært i området i løpet av natten. De bes kontakte Halden politistasjon på telefon 02800.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai