RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Getty Images)

Elegant femme fatale

Sist oppdatert:
Stjel Christina Riccis (30) stil.

(SIDE2): Mange husker den amerikanske skuespilleren Christina Ricci fra barnefilmer som «The Addams Family» og «Casper». Nå har imidlertid den 30-årige brunetten blitt voksen, og det er ikke mye igjen av den uskyldige ungpikelooken som vi forbinder med Ricci.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Nå blomstrer hun på den røde løperen, og det er grunn til å tro vi kommer til å se mer av skjønnheten i tiden fremover. Stilmessig utvikler den vakre skuespilleren bare seg mer og mer, og Side2 elsker hvordan hun kombinerer sitt sterke femme-fatale uttrykk, med rocka kjoler og romantiske accessories.

Se bilder av Ricci i bildekarusellen nederst i saken!

Rød leppestift
På den røde løperen kler Ricci seg både stilsikkert og elegant. Hennes store dådyrøyne, fyldige lepper og mørke hårmanke får henne til å minne litt om Angelina Jolie, men de to har svært forskjellig stil.

Mens Jolie velger diskret sminke og en naturlig look, liker Ricci å fremheve både øyne og munn. Blant annet er rød leppestift ett av hennes kjennetegn.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Kraftig lugg
Det er helt klart at Ricci kler den mørke looken best. Hun farget håret lyst en periode, men er nå tilbake til sin opprinnelige farge. Den kraftige luggen og ravnsvarte håret passer perfekt til Riccis ansiktsform, og dette er også en av vårens heteste hårtrender.

På catwalken
Det skal nevnes at Ricci gikk på catwalken da Louis Vuitton viste vår- og sommerkolleksjonen i 2005, og det til tross for at hun bare er 155 centimeter.

Filmkarriere
Riccis siste film er «New York, I Love You» (2009) som er en samling av elleve kortfilmer, som hver er på ti minutter. Filmen er en oppfølger til «Paris, Je T`aime» og begge filmene har fokus på det å finne kjærligheten.

SE VAKRE CHRISTINA RICCI HER:

3009 (Kilde: Wikipedia)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere