Elektronika-duo og rappere til topps i Grammy-showet

Los Angeles (NTB-AFP): Elektronika-duoen Daft Punk og rapperne Macklemore & Ryan Lewis ble de store grossistene i årets glitrende Grammy-show, mens Lorde fikk prisen for beste låt med sin megahit «Royals».

27.01.14 10:57

Lorde fra New Zealand stakk av med prisen ikke bare for beste låt, men også for beste soloprestasjon da amerikansk musikkindustri lot drøyt 80 Grammy-priser drysse over nye og gamle stjerner.

Det var en stor overraskelse, bedyret 17-åringen, som egentlig heter Ella Maria Lani Yelich-O'Connor, da hun fikk prisen for beste soloprestasjon foran mer etablerte artister som Justin Timberlake og Katy Perry.

Ingen av de fire nordmennene som var nominert, nådde opp under den nesten fire timer lange utdelingen i Staples Center i Los Angeles søndag kveld.

De stakk også av med prisene for beste album i dance/elektronika-kategorien, beste band-prestasjon med «Get Lucky» og best komponerte ikke-klassiske album. Men hva de mente om seiersgangen, var umulig å vite siden en del av showet deres var ikke å si noe. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.