RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Elendig bak rattet

Anne Hathaway fra The Devil Wears Prada innrømmer at hun er en dårlig sjåfør.

(YEYE:) Den 25 år gamle skuespilleren sier at hun øver på monologer bak rattet og blir distrahert. Hun har til og med krasjet bilen sin mens hun har øvd på replikkene sine.

- Jeg har faktisk gjort det to ganger, og jeg vil gjerne takke begge to jeg krasjet med for at de ikke saksøkte meg, har hun uttalt til den amerikanske talkshow programlederen Jay Leno, ifølge Splash News.

Hathaway, som spiller mot Steve Carrell i den nye filmen Get Smart, skal ha fortalt Leno at hun er en elendig sjåfør.

- Det største problemet er at jeg liker å se på meg selv som en kunstner innimellom, og lage en film som reflekterer det. Jeg blir distrahert når jeg kjører bil, og jeg synger med på sangen på radioen eller cd-en som jeg hører på. Eller jeg øver på monologer. Jeg kan holde på med Julies monolog fra Romeo og Julie, og så har jeg plutselig kjørt i noen bakfra, sier hun.

Skuespilleren fortalte Leno at hun har blokkert ut datoene for bilulykkene sine, men en av de husker hun.

- Den ene skjedde faktisk på vei til en audition. Jeg skulle spille en rolle fra sørstatene og jeg var skikkelig forvirret. Jeg hadde på meg kostyme og parykk – hele pakka, skal hun ha sagt leende til Jay Leno.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere