RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Elendig fra Nordic Water, vurderer oppbud

Sist oppdatert:
Vannballongselskapet Nordic Water Supply fikk som ventet elendige tall for fjerde kvartal, og vil innen utgangen av denne uken vurdere videre drift
Nordic Water Supply fikk et resultat før skatt på minus 21,1 millioner kroner i fjerde kvartal, mot minus 10,4 millioner samme kvartal året før.

Driftsinntektene falt fra 2,6 til 0,7 millioner.

Selskapet har vært suspendert fra børsen i formiddag, i påvente av meldingen. Finansavisen skrev i dag at det vurderes å begjære oppbud dersom det ikke kommer en løsning med selskapets eneste kunde, i Tyrkia, innen onsdag.

Det har vært forhandlinger med kunden siden april 2002.

- Styret vil fortløpende evaluere situasjonen og eventuelt ta endelig beslutning om selskapets videre drift innen utløpet av uke 10 dersom ikke det er oppnådd enighet med myndighetene på Nord Kypros om fortsatt vann transport og betaling av utestående frakt, heter det i meldingen.

- Forhandlingene har desverre trukket ut, og til tross for at partene har en prinsipiell enighet om avtaleteksten, har det ikke lykkes å få på plass en undertegnelse av avtalene innen utløpet av februar måned, heter det i børsmeldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere