RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Elendig Stitch-oppfølger

Lilo & Stitch var en av de morsomste filmene som kom i løpet av 2002. Nå er oppfølgeren her, og den bør du så absolutt styre utrolig langt unna.

Disneys Lilo & Stitch var kreativ, svært morsom og nyskapende. Selv om den var laget med "gammeldagse" animasjonsteknikker. Her var helten et romvesen som egentlig var slem, men som på godt Disneyvis ble relativt snill.

Her er oppfølgeren, og du skal visstnok møte de 625 andre eksperimentene (Stitch var Experiment 626). Det gjør du ikke, fordi Disney skal lage en TV-serie som skal gå på Disney Channel. Ok, du møter to stykker: Den sandwich-spisende 625 og 323 eller noe slikt som elsker strøm.... Historien? Vel, politikaren fra nummer en kommer tilbake for å hente de 625 andre eksperimentene på oppdrag fra den onde partneren til Jumba (han som laget Stitch). Lilo & Stitch bestemmer seg for å frigi disse siden de er Stitchs "søskenbarn."

De skal ha ros fordi de har klart å lage en oppfølger som beholder stemmene fra originalfilmen, men dette er 56 minutter (!) som egentlig bare er dårlig reklame for TV-serien. To morsomme øyeblikk er alt de får. Uff. Nummer en i denne serien fortjente virkelig så mye bedre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere