RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Elendige plattformhekser

Sist oppdatert:
Skal du lage et spill rettet mot barn og ung ungdom er det smart å ikke gjøre det utrolig vanskelig.

(Spillmagasinet): Winx er en av tegneseriene som er mest populære blant unge, spesielt de fra rundt 7-8 til rundt 10-11.

Det er da selvfølgelig fint at det kommer et spill som denne målgruppen vil elske. Det er da samtidig synd at de som har laget dette spillet bommer mer enn det skal være lov å gjøre.

Guide:Gode plattformspill til barn.
Les også: Hvilket spill skal du kjøpe?

Utrolig vanskelig

En grunnregel for spill rettet mot de unge er at det ikke er utrolig vanskelig å sette seg inn i eller spille. Her feiler Winx Club så det står etter.

Selv meritterte plattformspillere vil ha problemer med dette spillet. Noe som først og fremst skyldes et kontrollsystem som er mer avansert enn å sette sammen et puslespill med 1000000 biter.

I tillegg er det hele så standard plattformspill at man mye heller kan prøve et av de bedre spillene som finnes gratis på nett.

Grafikkmessig er det helt greit, ikke elendig - men langt i fra bra. Kuttsekvensene med tegnefilm kommer ofte og fører til svært mye lastetid. Lyden er like midt på treet.

Styr unna

Det er egentlig lite man kan si om dette spillet utover disse linjene. Dårlig kontrollsystem, alt for vanskelig og ikke mange minutters underholdning.

Unntaket må være de som virkelig, virkelig, virkelig elsker plattformspill og virkelig, virkelig, virkelig elsker Winx Club. Ellers så bør man styre unna som man styrer unna en lastebil-last med sure sokker.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere