Elever etterforskes for å ha servert pannekaker med sæd og urin til lærere

Illustrasjonsbilde.

Illustrasjonsbilde. Foto: Colourbox

En gruppe elever fra Hyatts Middle School i Ohio, USA, etterforskes av politiet for å ha puttet sæd og urin i pannekaker servert til skolens lærere.

22.05.19 22:12

Elevene på Hyatts Middle School i Powell i Ohio fikk oppgaven med å lage glaserte pannekaker i en matlagingskonkurranse.

Noen av elevene bestemte seg derimot for å endre litt på den angitte oppskriften. De skal nemlig ha puttet både sæd og urin oppe i røra.

CBS News og The Washington Post er blant mediene som omtaler saken.

Elevene filmet også den noe spesielle seansen, noe som førte til at de senere ble oppdaget.

Spredt rundt

Skolens ledelse ble samme dag klar over videoklippet som sirkulerte og tok kontakt med det lokale politiet.

Det vites ikke hvor mange mange av elvene som stod bak pannekake-lagingen, ei heller hvor mange av lærerne som spiste dem.

- En av elevene filmet deler av det som skjedde. Videoen sirkulerte rundt blant elevene på skolen og heldigvis nådde den fram til skolens administrasjon, sier Tracey Whitey, talsperson for Delaware County Sheriff's Office, til The Columbus Dispatch.

- Kan være tull

Talspersonen for Olentangy Schools bekrefter til CBS at skoledistriktets ledelse og politiet jobber med å gjennomføre en grundig etterforskning av saken.

Samme talsperson informerer også om at elevene som blir funnet skyldig i å ha brutt skolens reglement, vil holdes ansvarlig for sine handlinger.

- Sikkerheten til våre studenter og ansatte er av største betydning for oss. Vi fokuserer nå på å støtte lærerne som er påvirket av denne episoden, skriver skoledistriktet i en uttalelse.

Forsvarsadvokat for en av de mistenkte elevene, Brad Koffel, forteller til CBS News at dette like gjerne kunne ha vært ment som en spøk.

- Denne videoen kan ha blitt laget bare for å være ment som tull, sier han og fortsetter:

- Vi vet ikke om urin eller sæd i det hele tatt var oppe i noens mat. Jeg vet ikke hvordan skolen hevder å vite det.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.