Gå til sidens hovedinnhold

Elever skal ha blitt låst inne i buss i Grimstad

Grimstad (NTB): En bussjåfør i Grimstad parkerte i et veikryss og låste tolv elever inne, ifølge elevene selv. Sjåføren er tatt ut av tjeneste, og foreldrene vurderer å anmelde saken.

Episoden skal ha skjedd da tolv elever fra Fjære skole var på vei hjem onsdag, skriver Agderposten.

Foreldre forteller til avisa at elevene fikk panikk og at én av dem besvimte. De skal ha klart å komme seg ut ved å trykke på en nødknapp.

- Vi har uttrykt stor misnøye overfor ledelsen i Nettbuss når det gjelder denne hendelsen. Jeg forstår at en sjåfør kan bli irritert, men i dette tilfellet blir jeg, i likhet med de foresatte, bestyrtet av å høre hva som har skjedd. Det beklagelige er at elevene har opplevd dette som traumatisk, sier rektor Erik Aalvik Evensen.

Regiondirektør for Agder i Nettbuss Sør, Ole Martin Roland, forteller til NTB at han ble kjent med saken torsdag og at han venter på en skriftlig tilbakemelding for å høre sjåførens versjon av saken. Sjåføren er tatt ut at tjeneste.

- Først og fremst vil jeg beklage på vegne av Nettbuss Sør. Vi ser svært alvorlig på denne saken. På generelt grunnlag vil jeg si at dette er uakseptabelt, forteller Roland. (©NTB) (©NTB)

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album