*Nettavisen* Nyheter.

Elin Kling for Nelly

NOWHERE: Elin Kling er kreativ ansvarlig for kolleksjonen, mens Nhu Duong har stått for design. Foto: Stylebykling.nowmanifest.com/

Ute i butikk nå. Se kolleksjonen her

(SIDE2): Nelly presenterer kolleksjonen Nowhere i samarbeid med Sveriges største fashionista, Elin Kling og Nhu Duong.

Stjerneskuddet Nhu Duong, som har gjort stor suksess siden hun vant prisen Merzedes-Benz Young Fashion Industry Awards i Sverige i 2008, står for designen.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Kling er kreativ ansvarlig.

- I morgen er en spesiell dag, siden vi lanserer Nowhere. Du vil kunne kjøpe den hos Nelly.com fra klokken 10.00 imorgen, skrev Kling på bloggen sin søndag.

- Vi tilbyr moderne high fashion til rimelige priser, og vil være eksklusivt på nettet, i tråd med selskapets digitale profil. Samlingens består av 25 plagg, samt sko og vesker. Jeg vil vise deg noen av plaggene, så du forstår hvor gode prisene er!

I kolleksjonen finner du både strikk, bukser og kjoler, og inkluderer detaljer som «cut outs» og transparenthet.

Silhuetten er løs og ledig, men samtidig langt i fra uformelig. Designet er minimalistisk, og skal gi mulighet for å mikse plagg for å skape et prsonlig og unikt utrykk.

Det er en høstlig fargepallett som varierer mellom dus lilla, grå, sort, marineblå og burgunder.

- Nelly.coms kunder er unge og moteinteresserte, de reiser mye, fanger opp impulser fra hele verden og skaper en personlig stil. Vi er glade for å ha skapt en kolleksjon eksklusivt for dem, og deres livsstil, sier Peter Rosvall, VD for Nelly.com.

LOOKBOOK:

4636

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag