*Nettavisen* Nyheter.

Elin Tvedt som forsidepike

Mann har sikret seg et av Norges mest populære trekkplaster som lettkledd forsidepike. Se utfordrende Elin Tvedt (32) her.

28.02.06 15:39

(SIDE2): Under tittelen «Frister med sexy frokost» kjører magasinet denne uken et stort intervju med Elin Tvedt over syv sider.

  • Høydepunkter fra Tvedts karriere. Se bilder under

I forbindelse med intervjuet poserer også den nybakte NRK-programlederen svært utfordrende på bilder. Hun pryder også Manns forside.

- Jeg blir ofte fremstilt som Synnøve Solbakken, sporty, irriterende perfekt. Jeg prøver i hvert intervju å si til journalisten at jeg ikke husker sist jeg hadde ski på beina. Men av en eller annen grunn kommer det aldri på trykk. De skriver for eksempel aldri at vennene mine kaller meg en vandrende irsk pub, sier Tvedt til Mann i intervjuet.

Singel men ingen panikk
Hun forteller videre at hun har satset beinhardt på karrieren. Hun fikk imidlertid en knekk da hun prioriterte vekk et forhold som var viktig for henne. Nå er hun mer åpen for familie, venner og fritid, men ikke på desperat kjærestejakt.

- Nå er jeg ikke en gang sikker på om den rette kommer, eller om jeg kommer til å få barn. Men jeg får ikke panikk for det. Det er ikke krise om det ikke skjer. Jeg kjenner så mange som blir sammen med nest beste fordi de får panikk. Det kommer jeg ikke til å gjøre, sier hun i intervjuet.

Mars-utgaven av Mann hvor Elin Tvedt viser en ny side av seg selv er i butikkhyllene denne uken.

Ti år med Elin
Hun dukket opp som en vakker bris i TV 2-ruten for ti år siden.

Tvedt kjente nervene
Side2 snakket med henne rett etter programslutt da hun debuterte som NRK-programleder.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.