Gå til sidens hovedinnhold

Elkjøp-åpning gir trafikkaos

Et kjøpelystent publikum skapte trafikkaos denne morgenen da Elkjøp åpnet gigantbutikk på Lørenskog.

(iOslo): Klokka 7 i dag tidlig åpnet Elkjøp Nordens største elforretning på Lørenskog. Kjøpelystne bileiere skapte trafikkaos på flere veier i området.

Gigantbutikk
Elkjøps nye elforretning på Lørenskog er hele 5.000 kvadratmeter stor og rommer Nordens største tv-vegg. De forventningsfulle kjøperne måtte smøre seg med tålmodighet i dag tidlig da de ble møtt av totalt trafikkaos.

Lange køer
Selv om butikkledelsen hadde satt opp skilt som advarte bilistene mot mulig trafikkaos, skremte ikke det bilistene fra veien. Romerrikes Blad forteller at Statens vegvesen melder om lange køer på riksvei 159 gjennom Lørenskog. Åpningen skaper også problemer for bilister som kjører på E6 på strekningen mellom Karihaugen og Oslo i begge retninger.

Politiet er tilstede
Politiet tar seg av dirigering inne på selve butikkområdet og operasjonsleder Anders Buvarp i Romerike politidistrikt bekrefter køene til rb.no:

- Åpningen av butikken i tillegg til vanlig mandagstrafikk, har gitt et vanvittig kaos, forteller han.

Stor parkering
Det er ikke første gang nyåpning av Elkjøp skaper trafikkproblemer. Under forrige nyåpning stod 1.500 personer i kø utenfor Elkjøp og biler ble parkert over hele området. Varehus Morten Hovland forteller til rb.no at det denne gangen er større parkeringsmulighet:

- Denne gangen er parkeringsplassen utvidet. Hvis den likevel blir full, så har vi gardert oss med parkeringsplasser på Ellingsrud, forteller varehussjefen.

Fra Ellingsrud vil det i tillegg gå busser i skytteltrafikk for kundene som må parkere der.

Les flere nyheter hos iOslo.no.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto