RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ellen Arnstad overtar som Se og Hør-redaktør

Sist oppdatert:
Oslo (NTB): Tidligere Henne-redaktør Ellen Arnstad (47) overtar som sjefredaktør i Se og Hør etter Harald Haave som sa opp tidligere i år.

- Vi er svært glade for at Ellen går inn i den viktige rollen som sjefredaktør for Se og Hør. Hun har en lang og bred journalistisk bakgrunn i tillegg til solid toppledererfaring. Hun har også sittet i flere av styrene i våre hel- og deleide selskaper, samt vært en del av konsernledelsen i mange år, og bidratt aktivt både når det gjelder utvikling av nye produkter, porteføljeforvaltning og strategisk utvikling, sier administrerende direktør Roger Hansen i Aller Media i en pressemelding.

Arnstad begynner i den nye jobben 1. november, samtidig som Harald Haave går av.

- Dette blir en spennende utfordring både redaksjonelt, ledermessig og strategisk. Se og Hør er flaggskipet i Aller Media og en sterk merkevare med mange muligheter. Ringen er på mange måter sluttet når jeg nå skal overta etter Harald Haave og lede Knut Haaviks livsverk. Det var nettopp Knut som våget å satse på meg da han som konsernsjef var med på beslutningen om å lansere magasinet Henne i 1994, og hvor jeg var grunnlegger og sjefredaktør i 17 år, sier Ellen Arnstad til Se og Hør.

Se og Hør er Norge største ukeblad. Bladet utgis to ganger i uken og hadde i fjor et opplag på over 280.000. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere