*Nettavisen* Nyheter.

Elsker Jan Thomas

Scarlett Johansen har falt pladask for stylist Jan Thomas.

12.12.08 15:14

(SIDE2):Hollywoodsirkuset er i Oslo. Tre skritt bak skuespiller Scarlett Johansson (24) finner man ingen ringere enn kjendisstylist Jan Thomas (41). Under hele Scarletts Norgesbesøk har han vært hennes personlige stylist og fulgt henne tett.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Bor herskapelig
Scarlett ankom Gardemoen onsdag klokken 14 og reiste rett til Grand Hotel, der bor hun på hotellets mest monumentale suite som har fått navn etter fullriggeren «Christian Radich». Suiten er utsmykket med en rekke maritimt inspirerte malerier og gjenstander, og består av to stuer, spisestue, kjøkken, bibliotek, ett soverom, omkledningsværelse og en overveldende terrasse med praktfull utsikt over Karl Johan.

Radichsuiten ligger vegg i vegg med Milleniumssuiten som huser Diana Ross.

Les alt om Nobel:

I Norge for å se mamma

Scarlett: - Har redningen klar

- Maaaarit, ikke sant?

Styles på rommet
Jan Thomas stylet Johansson i suiten før onsdagens gallamiddag på Grand Hotell, før torsdagens besøk på Nobels Freddssenter på Aker Brygge, før pressekonferansen på Hotell Plaza og før Nobelkonserten i Oslo Spektrum.

Han har hele torsdag fulgt den unge Hollywoodstjernen i en av de mange svarte Audiene som har kjørt Nobel-gjestene rundt i Oslo med politieskorte.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Sigurdsøn, Bjørn (SCANPIX)

Ler sammen
Ifølge en kilde Side2 har vært i kontakt med hadde Scarlett og Jan Thomas aldri truffet hverandre før deres første møte onsdag. Men de fant umiddelbart tonen.

- De har det veldig gøy sammen, tøyser og ler masse. Det har også vist seg at de har flere felles kjente i USA, sier en kilde nær Jan Thomas til Side2.

Scarlett er ifølge de som kjenner henne en veldig kul dame uten noen som helst former for stjernenykker. I tillegg er hun minst like vakker som en modell. Og det gjør utvilsomt jobben for stylistene morsommere og enklere.

- Det er ingen tvil om at Scarlett er veldig fornøyd med den jobben Jan Thomas har gjort så langt. Hun stoler fullstendig på ham og har gitt ham frie kreative tøyler. Man skal heller ikke se bort i fra at de kommer til å samarbeide i fremtiden når hun er i Europa, sier vedkommende.

Skyhøye krav
Det er allment kjent at Hollywood-stjernene gjerne lar mann og barn være hjemme når de er ute å reiser. Men hår- og makeupteamet har de med seg uansett hvor de går.

Da Sharon Stone skulle være vert for Nobelgallaen for to år siden ba managementet hennes om å få se CV-en til de Nrk-ansatte som hadde ansvaret for stylingen før de bestemte seg. Til stor forundring i Nrk var deres sminkeekspertise overhodet ikke bra nok for Hollywoodstjernen.

Dinamo story, som produserer showet måtte derfor finne noen med internasjonal erfaring og valget falt på Jan Thomas. Sharon Stone var svært fornøyd med jobben han gjorde og under fjorårets fredsgalla fikk han også ansvaret for å sminke Uma Thurman.

- Uma og Sharon er to voksne kvinner som liker det mer tradisjonelle hva angår hår og makeup. Med Scarlett ser man at Jan Thomas har fått lov til å leke seg litt mer, sier en av medarbeiderne.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Norges dyreste
Jan Thomas er kjent for å ha de høyeste stylisthonorarene i Norge. Han tar etter hva Side2 erfarerer minimum femten tusen kroner for et fotoshoot. I år har Jan Thomas hovedansvaret for vertene Scarlett Johansson og Michael Caine i tillegg til Nobelprisvinner Martti Ahtisaari. Og det er ingen tvil om at det er en stor ære for Jan Thomas å få style Hollywoodstjernene år etter år.

Hva han tar for å følge Nobelstjernene i to dager er vanskelig å si. Side2 har vært i kontakt med Jan Thomas, men han ønsker ikke å kommentere noen deler av det eksklusive Nobeloppdraget.

Scarlett Johansson og Michael Caine skal i kveld være verter for Nobelkonserten i Oslo Spektrum.

Side2 følger Nobelkonserten tett utover kvelden, torsdag.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag