*Nettavisen* Nyheter.

Elsker Norge og Sam

Foto: Wenn/Scanpix

Samantha Fox er fra seg av begeistring over Norge og sin nye venn i Fusa.

13.04.07 12:19

(iBergen.no) : 80-tallsikonet måtte første påskedag nødlande med helikopter mens hun var på vei fra Odda til Flesland. Den barmfagre kvinnen endte opp på en sauegård etter konserten i industribygden, og fikk der oppleve en lammefødsel i løpet av sitt korte opphold. Lammet blir selvsagt kalt opp etter gjesten.

På sin egen hjemmeside forteller Samantha Fox selv om opplevelsen, og bedyrer at hun ikke var redd under nødlandingen. Hun benytter også anledningen til å stemple Odda som et skikkelig partysted.

- Odda tok helt av
– Været var nydelig. Konserten var i et nedlagt lager, men Odda er en party-by og det tok helt av utpå kvelden. Jeg elsker dere, Norge! skriver popstjernen, som ikke har hatt en skikkelig hit siden 1988.

Dagen etter var været langt verre. Men Fox måtte av gårde for å rekke flyet til Barcelona. Helikopterturen til Bergen ble dermed av det minnerike slaget.

– Sikten var lik null, og piloten måtte følge etter en ferge for å få oss over fjorden. Der måtte vi lande på et jorde, og danseren min Kathryn var så redd at hun skrek. Men piloten vår var flink, og jeg følte meg trygg, skriver Fox.

Peiskos med puppemodell
– På gården ble vi tatt imot av Arnhild, Martin, Kirsten og Åsmund, og fikk varme oss med kaffe og pannekaker foran peisen. Jeg gikk for å besøke sauene, og mange av dem var drektige. Til min store overraskelse ble det født et lam bare en time etterpå, som de ga navnet Sam, skriver puppedronninngen, som ikke legger skjul på at hun så det som en stor ære at værlammet ble kalt opp etter henne.

Turen videre til Bergen og Barcelona stod i alvorlig fare på grunn av det dårlige været, og en stund så det ut som at en lokal taxisjåfør måtte kjøre stjernen med følge over Kvamskogen til Bergen.

– Men til alt hell sluttet det å snø, og vi kom oss trygt til Bergen, skriver Fox.

Har du tips el. bilder til iBergen.no? Send mail, eller MMS "IB" til 1984

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.