RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Elskovsfrukt redder sexlivet

Par som spiser mye jordbær og grapefrukt føler et sterkere begjær på soverommet, hevdes det i en ny undersøkelse.

Tradisjonelle afrodisiakum eller elskovsmat som sjokolade og østers må nå vike plass for sunnere alternativ, viser en undersøkelse fra firmaet Cape ifølge Ananova.

Ifølge undersøkelsen ble både menn og kvinner mer klare for sex etter at de hadde fått i seg forskjellige frukter. Grapefrukt var ifølge undersøkelsen det som hadde den mest positive effekten på sexlivet.

De beste tipsene for dem som ønsker å prøve ”elskovsfruktene” er blant annet å smøre kroppen inn med banan, dyppe grapefrukt i sjokolade som har smeltet på kroppen og å spise jordbær fra hverandres munn.

Ifølge undersøkelsen var bruken av frukt på soverommet lite utbredt blant par i 20-årene. Men etter hvert som man ble eldre ble dette stadig vanligere.

Blant de spurte opplyste hele 54 prosent at de følte seg mer sexy enn vanlig når de spiste mer frukt, og en tredjedel opplyste at de hadde dobbelt så mye sex dersom de spiste mye frukt. Kvinnene var de som opplevde størst effekt av økt fruktinntak.

Det skal legges til at Cape er et selskap som handler med frukt. Men det er uansett liten tvil om at det er svært sunt å spise mye frukt og grønnsaker.

Les også:

5 veier til best kyssemunn
Et strøk med leppestiften er ikke nok for å holde leppene i «kysseform». Her er fem trinn til smidige og fristende lepper.
[ Les mer ]

Mannens fem orgasmer
Visste du at en mannlig orgasme varer fra 3 til 5 sekunder, at menn kan få orgasme bare ved å tenke på sex, og at de også kan få multiorgasmer?
[Les mer]

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere