RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eltek-konkurrent bedre enn ventet

Sist oppdatert:
Det amerikansk teknologiselskapet Artesyn Technologies har lagt frem tall for første kvartal som viser økt ordreinngang og bedre resultater enn ventet
Selskapet som konkurrer med Eltek i markedet for avanserte strømtilførselsystemer, om satte i første kvartal for 96,5 millioner dollar, mot 81,9 millioner i samme periode i fjor.

Resultatet endte på 1,9 millioner dollar, eller 5 cent pr. aksje, mens det ifølge Thomson First Call var ventet 3 cent.

Selskapet kan vise til en fortsatt økende ordre inngang. Artesyns mottok i kvartalet ordre for 106,1 millioner dollar, og ordreboken var på 96,3 millioner dollar ved utgangen av kvartalet, hvorav 93 prosent skal leveres i andre kvartal.

Artesyn-sjef Joseph O'Donnell kan melde om en økning i bruttomarginen på 3 prosentpoeng til 25,4 prosent sammenlignet med fjerde kvartal i fjor.

- Etter tre år med bransjeuro, er vi fornøyd med å rapportere Artesyns andre påfølgende kvartal med lønnsomhet. Ordre mot faktureringsfaktor på 1,10 var i den høye enden av våre forventninger, og støtter inntektsvekstmålene for 2004, sier O'Donnell i en kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere