RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eltek-konkurrent øker bruttomarginene

Sist oppdatert:
Amerikanske Artesyn Technologies kan vise til et resultat 2 cent bedre ennv entet av analytikerne, og selskapet melder om en vekst både i omsetning og bruttomarginer i tredje kvartal
Artesyn som i likhet med Eltek leverer avansert strømtilførselsystemer til data og kommunikasjonsbransjen, fikk et resultat før ekstraordinære poster på minus 3 cent pr. aksje. Det var ifølge estimater fra First Call ventet minus 5 cent.

Inkludert ekstraordinære poster fikk selskapet et nettoresultat på minus 14 cent pr. aksje, eller 5,2 millioner dollar.

Omsetningen endte på 88 millioner dollar, litt opp fra forrige kvartal, mens omsetningen i samme periode i fjor var på 86 millioner dollar.

Selskapet fikk ordre på 84,1 millioner dollar i kvartalet, og hadde en ordrebok på 79 millioner ved utgangen av kvartalet.

- Som forventet, tredje kvartals inntektene hadde en moderat sekvensiell vekst , men var også høyere enn samme kvartal i fjor for første gang på nær tre år, sier Konsernsjef Joseph O'Donell i en kommentar.

O'Donell på peker også at bruttomarginene fortsatte å vise sekvensiell økning, og steg over 20 prosent for første gang siden fjerde kvartal 2000. Det er et kvartal tidligere enn selskapet hadde ventet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere