RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eltek-konkurrent med sterk guiding(Ny)

Sist oppdatert:
Amerikanske Artsyn har lagt frem sterkere tall enn ventet for fjerde kvartal, og har samtdig lagt frem en overraskende sterk guiding for 2005
Nytt: Bygget ut med kommentarer fra selskapet

Artesyn Tecknologies som i likhet med Eltek produserer og selger avansert strømsystemer til telekom og it-bransjen, melder om et overskudd på 12 cent pr. aksje i fjerde kvartal. Analytikerne hadde ifølge Thomson First Call ventet 9 cent i snitt.

Dritsinntektene havnet på 120 millioner dollar, mot ventet 109 millioner. I fjerde kvartal i fjor var omsetning på 99 millioner med et resultat på 3 cent.

Ordreinngangen for kvartalet var på 115,3 millioner dollar.

Når det gjelder utsiktene så ser Artesyn en vekst på 15 til 20 prosent i osmetningen i 2005. Analytikerne hadde i sine estimater lagt til grunn en vekst på 14 prosent.

- I det regnskapsåret 2005 begynner fortsetter vi å være optimistiske i forhold til oppgang og vekst i vår nøkkelsektorer innen kommunikasjon og ser frem til fortsatt vekst i vår markedsledende posisjon i både kraftkonvertering og utvidede løsninger, sier konsernsjef Joe O'Donnell i Artesyn i en kommentar.

Han forventer at bruttomarginen vil øke moderat gjennom året.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere