RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eltek-konkurrent på kjøper'n

Sist oppdatert:
Amerikanske Power-One har kjøpt opp den privateide produsenten av avansert DC/DC-konvertere, di/dt, med oppgjør i Power-One-aksjer
Det går frem av en pressemelding fra Power-One. Power-One er en av norske Elteks hovedkonkurrenter i markedet for avanserte strømtilførselssystemer.

Power-One skal gi 1,4 millioner aksjer for di/dt, eller 13,65 dollar basert på torsdagens sluttkurs. Selskapet var tidligere aksjonær og eksklusiv lisenstager på di/dt's produkter. Eierne av di/dt kan få ytterligere 1 million Power-One aksjer av hengig av resultatutviklingen frem til 2005.

Power-One regner med at kjøpet vil bidra positivt til selskapets EBITDA, og ha en nøytral eller svakt positiv virkning på bunnlinjen.

di/dt ble grunnlagt i 2000, og har utviklet en bred portefølje av høykapasitets og høytetthets produkter som er solgt til mer enn 100 kunder i kommunikasjon-, nettverk-,trådløs- og lagringssektorene. Selskapet har store kunder i USA, Japan, Sør-Korea og Europa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere