RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eltek-konkurrent rett over konsensus

Sist oppdatert:
Amerikanske Artesyn Technologies har lagt frem tall for tredje kvartal som var 1 cent over konsensus, og sier samtidig at de er på god vei mot å nå målet om 15-20 prosent vekst i år
Artesyn fikk et resultat på 3,6 millioner dollar i tredje kvartal, eller 9 cent pr. aksje. Konsensus lå ifølge First Call på 8 cent. I samme periode i fjor gikk selskapet med et udnerskudd på 14 cent pr. aksje.

Selskapet selger i likhet med Eltek avanserte strømtilførselssystemer til telekom- og it-markedet.

Omsetningen var på 107 millioner dollar i kvartalet, mens ordreinngangen var på 102 millioner dollar. Ordrereserven ved utgangen av kvartalet var på 97 millioner dollar.

Kosnernsjef Joseph O'Donnell sier i en kommentar at selskapet merker bedring i alle markeder og produktgrupper, og en god salgsmiks ga en bruttomargin på 25,8 prosent.

- I januar kommuniserte vi til investorene at Artesyn ville avslutte året med en inntektsvekst på 15-20 prosent, opprettholde en stabil bruttomarginøkning og fortsatt solid resultatvekst. Basert på tredje kvartalstallene er det klart at vi klarer disse målene og er godt på vei til å innfri våre mål for 2004, sier O'Donnell.

Ifølge O'Donnell fortsetter selskapet å ta markedsandeler fra sine konkurrenter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere