RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eltek-konkurrent ser ikke salgsvekst (Ny)

Sist oppdatert:
Amerikanske Power-One har lagt frem et resultat rett over konsensus for tredje kvartal, men ser ingen bedring i fjerde kvartal. Selskapet guider under konsensus
Nytt: Flere detaljer og guiding

Power-One, som konkurrer med Eltek i markedet for avanserte strømforsyningsløsninger, til data- og telekombransjen, fikk et underskudd på 3,6 millioner dollar i tredje kvartal

Det tilsvarer minus 4 cent pr. aksje. Det var ifølge estimater fra Reuters Research ventet minus 5 cent i snitt blant analytikerne.

Selskapet gikk i fjor med et underskudd på hele 198,5 millioner dollar i tredje kvartal.

Omsetningen endte på 63,7 millioner dollar.

Power-One forventer ingen økning i salget og guider på en omsetning på 60 til 64 millioner dollar i fjerde kvartal. Videre forventer de et resultat på minus 5 til 8 cent pr. aksje. Analytikerne hadde i snitt ventet minus 2 cent pr. aksje i fjerde kvartal før dagens rapprotering.

Power-One fikk ordre for 58,7 millioner dollar i tredje kvartal, ned fra 66,4 i andre kvartal i år. Selskapets 180-dager ordrebok falt fra 42,6 millioner dollar til 37,3 millioner dollar.

- Vi fortsetter å tro at bunnen i markedet er passert, og vil opperettholder vår fokus på investeringer i ny teknologi(...) Samtidig fortsetter vi å se på nye strategiske muligheter og opprettholde stram kostnadskontroll. Mens veien til bedring kan være noe ujevn, forblir vi optimistiske i forhold til de langsiktige utsiktene til å ta markedsandeler, sier konsernsjef Steve Goldman i en kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere