RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eltek-topper kjøpte aksjer

Sist oppdatert:
Et gigantisk salg av Elteks-aksjer fra ansatte og innsidere i selskapet tirsdag sendte aksjen ned. Det har fått konsernsjef Morten Angelil til å rykke ut med en støttemelding i dag
Ifølge meldingen sendt i dag fra konsernsjef Angelil og finansdirektør Jørgen Larsen, så brukte de midlene de fikk frigjort ved å selge aksjene utløste ved ansatte opsjonen til å kjøpe tilsvarende antall Eltek-aksjer i markedet.

- Som kjent, i Norge fører utøvelse av opsjoner til umiddelbar skattlegging av gevinst og det gjør det derfor vanskelig å finansiere kjøp av alle aksjene. For oss ga disse transaksjonene ingen kontantbetaling og vi må fortsatt finansiere betalingen av skatteregningen, skriver de to i meldingen.

Eltek-aksjen falt 5,3 prosent til 54 kroner i går etter at det var utløst 1,2 millioner ansatte opsjoner, og av disse ble drøye 900.000 solgt direkte videre i markedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere