RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eltek topper listen

Sist oppdatert:
Eltek-aksjen stiger rett til toppen av vinnerlisten etter et godt resultat.
IT-selskapet har levert et resultat før skatt på minus 14 millioner kroner i fjerde kvartal. Selv om det er en nedgang fra 64 millioner kroner i samme periode året før er det langt bedre enn hva analytikerne hadde ventet.

Ifølge en sammenstilling av estimater samlet inn av SME Direkt på vegne av TDN Finans ventet tallknuserne at Eltek ville presentere et resultat før skatt som viser et underskudd på 31 millioner kroner.

Konsernsjef Morten Angelil klarte også slå forventningene på både driftsinntektene og driftsresultatet. Omsetningen var på 1.207 millioner kroner mot 597 millioner kroner i fjerde kvartal 2005. Her hadde analytikerne ventet 1.147 millioner kroner.

Driftsresultatet viser et underskudd på 2 millioner kroner i de siste tre månedene av 2006 mot 63 millioner kroner i samme periode året før. Analytikerne hadde ventet et driftsunderskudd på 26 millioner kroner.

Driftsresultat før restruktureringer var på 48 millioner kroner i fjerde kvartal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere