Gå til sidens hovedinnhold

Elton John kopierte Riise

Hvem blir neste stjerne ut?

Thierry Henry, John Arne Riise og Liverpools stjernegalleri er blant kjendisene som har gitt sin signerte drakt til The Shirt. I helga kom et nytt tilskudd til drakrprosjektet da Sir Elton John ga satt sin signatur på Watford-drakta.

Følg Bjørns reise på theshirt.no

Se Bjørns første etappe på VIF TV

Lørdag morgen satte VIF Medias Bjørn Heidenstrøm avgårde på tidenes sykkeltur. Mer enn 50 land skal han besøke før ferden ender opp i Sør-Arika under fotball-VM i 2010.

På lag med Flyktninghjelpen

Underveis skal han samle inn drakter som skal sys sammen til en gigantdrakt - målet er at den skal vaie i vinden under fotball-VM neste sommer. På sin ferd profilerer han også Flyktninghjelpen.

Nå er Heidenstrøm i Sverige, og i sin blogg forteller han om storfangst på draktfronten.

- Det er utrolig supergull for prosjektet at en slik profil, en slik personlighet, en som har solgt så mange skiver, og som heier på Watford ser visjonen i prosjektet og signerer laget sitt og blir med på symbolet “The Shirt”. Det sjedde ikke av seg selv. En god kompis, Hans Erik Utne, Hardangerviddas store sønn og sjef i Odd Grenland la frem prosjektet til managementet rundt Sir Elton under hans konsert i Skien, og veien ble derfor kortere, skriver Bjørn i mandagens blogg på theshirt.no.

Følg Bjørns reise

Du kan følge hele reisen på theshirt.no. Heidenstrøm er på nett hele veien og oppdaterer siden med blogger, videosnutter, bilder og twitter-meldinger.

Hvis du kjenner noen i Sverige eller andre stedet på reiseruta, del gjerne visjonen om The Shirt. Målet er å lage verdens største signerte fotballdrakt satt sammen av trøyer fra store og små klubber fra hele verden.

Se Bjørns første etappe på VIF TV

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett