RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Elton John vil adoptere

Donetsk (NTB-AFP-Reuters): Popartisten Elton John (62) mener selv han er i eldste laget, men vil likevel adoptere en gutt fra Ukraina.

Håpet er å kunne oppdra gutten sammen med partneren David Furnish (42).

- David og jeg har alltid snakket om adopsjon. David har hele tiden ønsket å adoptere et barn, og jeg har alltid sagt nei. I og med at jeg er 62 og reisingen min og livet jeg lever, så ville det kanskje ikke vært rettferdig overfor barnet, sa John under en pressekonferanse lørdag.

Han gjorde det imidlertid klart at han forandret mening om saken da han lørdag møtte 14 måneder gamle Lev på et barnehjem i Ukraina.

- Jeg vet ikke hvordan vi skal gjøre det, men han har stjålet hjertet mitt. Og han har stjålet Davids hjerte, og det ville vært fantastisk om vi kunne ha et hjem sammen. Jeg har forandret mening i dag, sa Elton John.

Under besøket i Ukraina opptrådte han for barna på barnehjemmet. Flere av dem har foreldre som har dødd av aids, og reisen skjedde i regi av en organisasjon Elton John har grunnlagt for å støtte ofre for sykdommen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere