*Nettavisen* Nyheter.

EM-håpet ute

Norges G19-landslag har tapt to kamper i pinsen og EM-håpet er ute med Vålerenga-spiller Håvard Nielsen høster skryt fra landslagssjefen.

29.05.12 10:08

Norges G19-landslag spiller i disse dager EM-kvalifisering og fredag var Nederland motstander. I den kampen tapte Norge 1-2. Vålerenga-spiller Håvard Nielsen spilte hele kampen som spiss for Norge.

- Fredrik Midtsjø og Håvard Nielsen sto frem og var strået vassere enn de andre. I tillegg er jeg fornøyd med stopperne Valsvik og Ødegård, pluss keeper Kristian Bjerke, forteller landslagstrener Trond Nordsteien ovenfor fotball.no.

Tapte mot Frankrike

Søndag var Frankrike motstander i Horni Pocernice, Tsjekkia, og også franskmennene ble for sterke for Norge og til slutt stod det 3-1 på tavla. Også i denne kampen spilte Nielsen 90 minutter.

- Jeg synes Håvard Nielsen dokumenterer at han holder høyt nivå, sa Nordsteien etter kampen.

Norge møter Tsjekkia i den siste kampen onsdag. Resultatet har ingen betydning for EM-sluttspillet men landslagssjefen vil ha en god prestasjon.

- Nå skal vi riste av oss dette her og jobbe frem mot onsdag. Det er veldig viktig for oss å vinne den siste kampen og ta med oss noe hjem herfra. Vi representerer Norge og da skal vi gjøre alt vi kan for å vinne, avslutter Nordsteien.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.