RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

EM-oppvarming mot Tyskland

Sist oppdatert:
Tester formen før EM-kampene mot Frankrike, Danmark og Hviterussland i mars.

Norges G17-landslag er for tiden samlet på La Manga for å forberede EM-mellomrunden i mars. Vålerengas Haakon Farstadvoll er i troppen når Tyskland står på motsatt banehalvdel lørdag.

Norge kvalifiserte seg til mellomrunden etter en solid turnering i høst.

- Vi var i pulje med Ukraina, Sveits og Island, og vi vant pulja etter to uavgjort og en seier. Vi svingte i prestasjonene, det er også opplagt med tanke på alderen på spillerne. Men spesielt Ukraina-kampen er jeg svært tilfreds med, sier landslagssjef Bård Flovik til fotball.no.

Norge møter Frankrike (vertsnasjon), Danmark og Hviterussland i EM-mellomrunden med kampdatoer 24, 26, og 29. mars 2009.

- Vi går med optimisme inn mot mellomrunden. Vi har spilt jevnt og slått de fleste motstanderne. Men nivået er veldig høyt, og det finnes svært mange tøffe konkurrenter. Det viktigste er å spille mange kamper, for å gi spillerne god internasjonal matching, men vi forbereder oss på at det er mulig å kvalifisere seg, sier Flovik.

De syv gruppevinnerne deltar sammen med vertsnasjonen Tyskland i EM-sluttspillet som spilles i perioden 6. -18. mai 2009. De seks beste nasjonene i EM-sluttspillet er kvalifisert for VM-sluttspillet i Nigeria høsten 2009.

92-kullet, som i år utgjør G17-landslaget, har spilt 11 kamper på rad uten tap.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere