*Nettavisen* Nyheter.

EM-stjernenes modellkjærester

EN AV FRUENE: Den tidligere Miss Spania, Eva Gonzalez, er kjæreste med Spanias keeper Iker Casillas. Foto: (Getty Images)

Damene stiller kvinnesterke på tribunene når deres fotballmenn er i gang med EM. Se bilder av EMs vakreste kvinner her!

11.06.08 13:55

(SIDE2): Kvinnene bak fotball EMs store stjerner følger nøye med på kampene fra tribunene. Og tribunen preges uten tvil av misser og modeller.

Se bilder av alle damene nede i saken!

Misser
To tidligere missefruer har giftet seg med hver sin fotballgutt. Tidligere Miss Tsjekkia, Alena Šeredová, er sammen med Italias landslagskeeper Gianluigi Buffon.

Kåret til Miss Spania for fem år siden, Eva González (27), er kjæresten til Spanias keeper Iker Casillas og Eva kommer selvsagt til å følge nøye med under EM.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Modeller
Italias Luca Toni er kjæreste med modellen Marta Cecchetto (30), og de har vært sammen i ni år. Marta har prydet coveret av magasin som Vogue og Maxim, og har gått for samtlige store motehus.

Vakre Sylvie van der Vaart (30) er gift med Nederlands midtbanespiller Rafael van der Vaart. Deres bryllup ble vist på den landsdekkende TV-kanalen da det sto i 2005. Sylvie jobbet tidligere som modell, men arbeider nå som skuespiller og TV-reporter i hjemlandet, og har blitt kåret til Nederlands mest sexy kvinne.

197

Nettavisen følger selvsagt fotball EM - og oppdateringene får du her!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.