RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ementor dropper konkursbegjæringen mot Hands

Sist oppdatert:
Ementor og Arne A. Jensen vil trekke konkursbegjæringen mot IT-konsulentselskapet Hands før det planlagte rettsmøtet onsdag. Ementor viser til at det ene konkursvilkåret ikke lenger synes å være oppfylt
Det går frem av en pressemelding fra Ementor tirsdag ettermiddag.

Ifølge Ementor har de i et tilsvar fra Hands til Oslo Skifterett fått opplyst at Hands har mottatt omkring 35 millioner kroner i en kontantemisjon og vil i løpet av januar motta ytterligere 10 millioner kroner.

- Dette sammen med en delvis gjeldsettergivelse har medført at det ene insolvensvilkåret (illikviditet) ikke lenger synes å være tilstede, skriver Ementor.

Ementor vil på den bakgrunn trekke konkursbegjæring før rettsmøtet berammet til onsdag 7. januar. Ementor forutsetter imidlertid at kravet på 11,9 millioner kroner i sin helhet blir dekket inn innen en meget kort tidsfrist.

- Dersom dette mot formodning ikke skjer, vil rettslige skritt for å ivareta kravet bli iverksatt umiddelbart, skriver Ementor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere