RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ementor får kompensasjon etter tapt kontrakt

Sist oppdatert:
Det er nå enighet mellom Helsebygg Midt-Norge og Arne A. Jensens Ementor etter kontroversen rundt den store IT-kontrakten til den nye sykehuset i Trondheim
I en melding opplyser Ementor om at det er oppnådd enighet mellom Helsebygg Midt-Norge og Ementor Norge i saken om anskaffelse av IKT-utstyr til det nye universitetssykehuset i Trondheim, St. Olavs Hospital.

Ifølge meldingen får Ementor et "mindre beløp i kompensasjon" etter den tapte kontrakten. I tillegg heter det i meldingen at både Ementor Danmark og Ementor Norge utvider sitt samarbeid med Helsebygg og Helse Midt-Norge.

Begge partene er enige om å gravlegge stridsøksen.

- Ementor har opptrådt ryddig i denne saken og jeg gleder meg til å utvikle samarbeidet med Ementor-konsernet, sier adm.dir. Johan Arnt Vatnan i Helsebygg Midt-Norge.

- Jeg ser nå frem til fornyet og godt samarbeid med Helsebygg og Helse Midt-Norge, sier konsernsjef Arne A. Jensen i Ementor ASA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere